Skip to content

Andre oppdrag

Commodore consulting har levert skreddersøm på softwareløsninger for flere bedrifter

Bluegarden logo

Bluegarden: Commodore Consulting bidro med en seniorkonsulent til Bluegardens utviklingsteam. Oppdraget gikk ut på redesign av database og C# .NET kode for en modul i deres sofwareløsning.

Nettec logo

Nettec: Commodore Consulting implementerte webgrensesnitt for Nettecs databaseløsning. Web applikasjonen ble laget i ASP.NET, og inneholdt både konfigurasjons- og visningsmoduler.

Norman logo

Norman: Commodore Consultings konsulenter bidro med systemdesign og programmering på Norman Parental Control (en modul i deres Security Suite). Løsningen ble skrevet i C og C++.

Telenor logo
Tieto logo

Tieto & Telenor Mobile: Vi bidro med en seniorkonsulent til deres team. Oppdraget gikk ut på å bytte en eksisterende klient-tjener protokoll, fra Corba til gSOAP. Ny protokoll ble utviklet i C++.

Hydro logo

Norsk Hydro: Commodore Consulting leverte programmering, arkitektur og teknisk prosjektledelse på Sim Offshore, en kombinert simulerings- og multimediaapplikasjon i regi Norsk Hydro.

Fovea logo

Fovea: Vi utviklet en skreddersydd CRM løsning for Fovea, samt konvertering av deres kundeserviceløsning fra en Windows applikasjon til en webbasert løsning i JavaScript og PHP.

Kunstforum logo

Kunstforum: Oppdraget begynte som en konsulenttjeneste i form av hjelp med nettmagasinets layout, men vokste deretter til å inkludere å flytte løsningen til WordPress.

Podium logo

Podium: Commodore Consulting ga Podium sine websider en ansiktsløftning. Vi er svært fornøyde med hvor effektivt og smertefritt vi fikk løsningen på plass, spesielt da Podium trengte løsningen “i går”.