Skip to content

Commodore Consulting AS

Project management image

Vår prosjektfilosofi:

Løsningsfokus, kunnskap, faglig integritet.

Vi legger vår stolthet i å gi kundene det de ønsker seg og faktisk trenger, innenfor klare rammer som avtales ved oppstart. Vi vil ikke selge inn en dyrere løsning en man har behov for. Og vi opererer ikke med skjulte timer eller kostnader som “plutselig” dukker opp halvveis gjennom et prosjekt.

Vi kaller det å jobbe med høy faglig integritet.

Tomas Sandnes

Utdannet dataingeniør. Senere blitt høyskolelektor. Jobbet med C og C++ programmering i lang tid, deretter programmering i C#. Lang erfaring med SQL databaser. Har også vært innom en rekke andre programmeringsspråk, som Python og JavaScript.

Har jobbet med softwareløsninger for en rekke bransjer og fagområder, som: børs/finans, kunstig intelligens, markedsføringsløsninger og dataspill.

Tomas har hatt flere verv med lederansvar ved siden av Commodore Consulting. Blant annet som gründer og daglig leder i et IT firma som ble bygget opp fra ingenting til et titalls ansatte.

Etter mange år med programvareutvikling og IT-ledelse er fokus nå delt mellom dette og opplæring og overføring av egen kompetanse til andre.

Tomas Sandnes - portrett
C64

Om oss, og hvorfor navnet Commodore Consulting?

Commodore Consulting AS holder til i Oslo-området (Lørenskog). Firmaet ble opprettet i 2005.

Firmanavnet er en hyllest til hjemmedatamaskinen Commodore 64, som fikk grunnlegger Tomas Sandnes til å interessere seg for datamaskiner tidlig på 80-tallet. Maskinen er også kjent som C64, CBM 64 eller bare “brødboksen” om man vil.